CASIO

TAATUSTI TOIMIVAT KASSAJÄRJESTELMÄT

Casion kassat edustavat luotettavia ja varmatoimisia kassaratkaisuja parhaimmillaan. Kun etsit kassajärjestelmältä nopeutta, kestävyyttä ja suorituskykyä perustoimintoihin, Casio on varma valinta.

NOTE SHOT

EDULLISIN KASSA JA LASKUTUS

Note Shot tarjoaa helppokäyttöiset ohjelmistot kassamyyntiin, laskutukseen ja ajanvaraukseen. Kassajärjestelmä tarjotaan ensisijaisesti pilvipalveluna, minkä ansiosta se on laiteriippumaton ja toimii niin Mac- kuin Windows-koneilla. Valikoimamme ensimmäinen pilvipohjainen kassan ja maksupäätteen integraatio mahdollistaa kuitin tulostamisen maksupäätteeltä, vaikka kumpikin laite toimisi eri verkkoyhteyksien kautta. Hyvä ohjepankki palvelee käyttäjää ja hintakin on erittäin kohtuullinen!

iZettle

HELPPO STARTTIRATKAISU

iZettle sopii mainiosti aloittaville yrityksille ja epäsäännöllisen säännölliseen tapahtumakäyttöön. iZettlellä voit alkaa vastaanottaa maksuja ilman kiinteitä kuukausisopimuksia, ja maksat provisiota myynnin mukaan.

SKJ SYSTEMS

LET THE MONEY FLOW

SKJ Systems on kehittänyt kotimaisia ohjelmistoja ja kokonaisratkaisuja kassavirran hallintaan jo 25 vuoden ajan. SKJ hyödyntää kokemustaan ja laajaa toimialakohtaista tietämystään räätälöityjen kassajärjestelmien kehittämiseen. Ratkaisu sopii kustannustehokkuutta hakeville ja kasvaville yrityksille, edelläkävijöille ja hyvin vaativienkin asiakkaiden tarpeisiin. Jo yli 2000 asiakasta käyttää Jeemly ja Flowvy -tuotteita.

Hello. Add your message here.
SV viettää parhaillaan 40-vuotis synttäreitä! Katso synttäritarjouksemme kassoista ja maksupäätteistä!