Monialainen liiketoiminta- ja teknologiaosaamisemme on käytettävissäsi!

Pienikin yritys tarvitsee tehokkaat järjestelmät mahdollistamaan kasvun sekä modernin asiakaspalvelun. Yrityksen tarpeisiin oikein mitoitetut ja joustavat järjestelmäratkaisut säästävät henkilötyövoimaa ja parantavat työn laatua.

Asiantuntijuutemme perustuu vuosien kokemukseen eri maksujärjestelmien toimittajana. Asiantuntijoidemme koulutustausta tarjoaa yrityksellesi niin taloushallinnon, markkinoinnin ja myynnin kuin liiketoimintastrategian sekä hallitustyön tuoreen tietämyksen. Teemme työmme aina vahvasti asiakkaamme etua ajatellen.

Tarvekartoitus ja ratkaisuehdotus

Kartoitamme yrityksesi järjestelmien nykytilanteen ja toiminnasta kumpuavat tarpeet. Teemme ehdotuksen tärkeimmistä kehittämiskohteista toiminnan tehostamiseksi.

Osto- ja projektipäällikköpalvelut

Autamme tarjouspyyntöjen laatimisessa ja vaatimusmäärittelyssä, hoidamme kilpailutuksen puolestasi, konsultoimme ostopäätöksen tekemisessä ja huolehdimme käyttöönottoprojektista.

Konsultointi ja liiketoiminnan kehitystyö

Yrityksesi tarvitsema apu erillisen toimeksiannon mukaan:

  • sähköiseen taloushallintoon siirtyminen
  • verkkosivuston ja -kaupan kehittäminen yrityksesi resurssit huomioiden
  • markkinoinnin ja myynnin kehittäminen yrityksen lähtökohdista
  • tuotekehitys ja palveluprosessien tehostaminen
  • nykyisten järjestelmien käytön tehostaminen

Odoo-demo yrityksesi tarpeisiin ja käyttökoulutus

Laadimme yrityksellesi oman demo-ympäristön Odoo-järjestelmään ja koulutamme perusominaisuuksien käytön. Demo on mahdollista ottaa sellaisenaan yrityksen tuotantokäyttöön maksamalla lisenssien hinnan demojakson päätyttyä.

Voimmeko auttaa? Jätä yhteydenottopyyntö!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.