MAKEIMMAT
MAKSUPÄÄTTEET

Meiltä löytyy Suomen laajin valikoima maksupäätteitä. Kannettava laite vai kassaan integroitu pääte? Valinta on Sinun!

Tältä sivulta löydät maksupäätteet pitkäaikaiseen tarpeeseen. Jos tarvitset laitetta tapahtumaan, messuille tai kesäsesonkiin, tutustu seuraavaan:

Vuokralaitteet tilapäisiin tarpeisiin

JUURI SOPIVA MAKSUPÄÄTE YRITYKSELLESI

Etsitkö nykyaikaista ratkaisua korttimaksujen vastaanottoon? Mietitkö, mitä maksutapoja sinun kannattaisi hyväksyä myyntipisteelläsi?

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman maksupäätteitä ja niihin liittyvät palvelut. Korttimaksupäätteen lisäksi avaamme yrityksellesi tarvittaessa kauppias- eli korttitilityssopimuksen, hoidamme laiteohjelmoinnit käyttövalmiiksi sekä autamme ongelmatilanteiden ratkaisussa, mikäli sellaisia sattuu eteen. Tietysti meiltä löytyvät myös päätteisiin sopivat kuittirullat ja erilaiset varaosat.

Haluamme tarjota maksupäätteen kauppiaalle mahdollisimman vaivattomana palveluna! Edustamiamme merkkejä ovat Nets, Verifone (ent. Point), Bambora, Poplatek ja iZettle. Kaikki maksupäätteet sisältävät lähimaksuominaisuuden.

Haluatko päästä helpoimmalla?

Kilpailuta maksupäätesopimuksesi ja laskemme Sinulle liikevaihtoosi nähden parhaan tarjouksen.

Mikäli tarvitset apua laitemallin valinnassa, ota yhteyttä myyntiimme!

Maksupäätteen valinta

On tärkeää valita myyntipisteelle oikeanlainen korttimaksupääte. Saatavana on johdollisia päätteitä kiinteille myyntitiskeille tai kannettavia malleja liikkuvaan myyntiin. Maksupäätteen valintaan vaikuttaa myös, onko käytössäsi kiinteä laajakaistayhteys, haluatko laitteen toimivan WiFin kautta, vai tuleeko laitteessa olla oma 3G-dataliittymä. Tutustu myös kassoihin liitettäviin maksupäätteisiin.

Maksupääte edellyttää voimassaolevan Kauppiassopimuksen

Maksupäätteen käyttöönottoa varten tarvitaan voimassaoleva Kauppiassopimus eli korttitilityspalvelu. Avaamme Sinulle tarvittaessa haluamasi Kauppiassopimuksen maksupäätetilauksen yhteydessä.

Mikäli yritykselläsi on voimassaoleva Kauppiassopimus, ja haluat sitä käytettävän tilityksiin, ilmoita vain liiketunnus ja toimialakoodi tilauksen yhteydessä.

Kuinka nopeasti maksupääte toimitetaan?

Maksupäätteiden normaali käsittelyaika on 1-2 viikkoa, mutta tarvittaessa teemme pikatoimituksen 1-3 päivässä (lisämaksu voidaan veloittaa). Kanta-asiakkaanamme saat maksupäätteet vuokralle tapahtumiin ja lyhytaikaisiin tarpeisiin kätevästi olemassaolevilla tiedoilla. Huomioithan kuitenkin kesä- ja joulusesonkeina mahdolliset pidemmät toimitusajat.

VERIFONE

KAIKKI MAKSAMISEN RATKAISUT

Verifone VX820 johdollinen maksupääte LAN
Verifone VX520 Color akullinen maksupääte 3G, LAN
Verifone VX680 kannettava maksupääte 3G
Verifone VX690 maksupääte 3G, WLAN & Bluetooth
Mash – Lasku ja osamaksu maksupäätteelle

NETS

MAKSAMISEN EDELLÄKÄVIJÄ

Nets kannettava maksupääte 3G
Nets johdollinen maksupääte LAN
Nets kannettava maksupääte 3G
Nets kiinteä maksupääte LAN

BAMBORA

HELPOMPAA MAKSAMISTA

Bambora ONE maksupääte 3G

iZettle

KASVUN VAUHDITTAJA

iZettle maksupääte

POPLATEK

FIKSUMPI MAKSUPÄÄTE

Poplatek Yoximo kannettava maksupääte 3G
Poplatek Yomani kiinteä maksupääte LAN