MAKSUPÄÄTTEEN HANKINTA

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman maksupäätteitä ja niihin liittyvät oheispalvelut ja tarvikkeet. Edustamiamme merkkejä ovat Nets, Verifone (ent. Point), Bambora, Poplatek ja iZettle. Kaikki maksupäätteet sisältävät lähimaksuominaisuuden.

Haluatko päästä helpoimmalla?

Kilpailuta maksupäätesopimuksesi ja laskemme Sinulle liikevaihtoosi nähden parhaan tarjouksen.

Mikäli tarvitset apua laitemallin valinnassa, ota yhteyttä myyntiimme!

Maksupäätteen valinta

On tärkeää valita myyntipisteelle oikeanlainen korttimaksupääte. Saatavana on johdollisia päätteitä kiinteille myyntitiskeille tai kannettavia malleja liikkuvaan myyntiin. Maksupäätteen valintaan vaikuttaa myös, onko käytössäsi kiinteä laajakaistayhteys, haluatko laitteen toimivan WiFin kautta, vai tuleeko laitteessa olla oma 3G-dataliittymä. Tutustu myös kassoihin liitettäviin maksupäätteisiin.

Maksupääte edellyttää voimassaolevan Kauppiassopimuksen

Maksupäätteen käyttöönottoa varten tarvitaan voimassaoleva Kauppiassopimus eli korttitilityspalvelu. Avaamme Sinulle tarvittaessa haluamasi Kauppiassopimuksen maksupäätetilauksen yhteydessä.

Kauppiassopimus ja maksupäätesopimus erikseen
Valikoimastamme Nets Kauppiassopimus sekä Bambora Acceptance tilityssopimus voidaan liittää tilaamallesi maksupäätteelle Mix-And-Match tyyliin.

Kauppiassopimus ja maksupäätesopimus samassa
Meiltä saat myös All-In-One sopimukset, joissa maksupääte ja tilityssopimus avataan suoraan samalta palveluntarjoajalta. Tällaisia vaihtoehtoja ovat mm. Verifone SAIO, Bambora ONE sekä iZettle.

Kuinka nopeasti maksupääte toimitetaan?

Maksupäätteiden normaali käsittelyaika on 1-2 viikkoa, mutta tarvittaessa teemme pikatoimituksen 1-3 päivässä (lisämaksu voidaan veloittaa). Kanta-asiakkaanamme saat maksupäätteet vuokralle tapahtumiin ja lyhytaikaisiin tarpeisiin kätevästi olemassaolevilla tiedoilla. Huomioithan kuitenkin kesä- ja joulusesonkeina mahdolliset pidemmät toimitusajat.

VERIFONE

KAIKKI MAKSAMISEN RATKAISUT

NETS

MAKSAMISEN EDELLÄKÄVIJÄ

POPLATEK

FIKSUMPI MAKSUPÄÄTE

BAMBORA

HELPOMPAA MAKSAMISTA

iZettle

KASVUN VAUHDITTAJA