Shopify on yksi maailman suosituimmista monikanavaisen kaupan alustoista. Shopify sopii hienosti sekä verkkokauppaa että kivijalkamyymälää pyörittävän yrittäjän tarpeisiin, kun kyseessä on suhteellisen yksinkertaiset fyysiset myyntituotteet. Erilaisiin räätälöityihin tai monimutkaiseen toteutuksiin Shopify ei ole kuitenkaan paras vaihtoehto. Shopifyn heikkouksina mainitaan vähäiset kustomointimahdollisuudet, myyntiprovisiot sekä Shopifyn ja mahdollisten lisäosien kuukausimaksut.

Nyt kun Shopify on tullut meillekin tutuksi asiakasprojektien myötä, ajattelimme jakaa tietoa, millainen kassalaitteisto on yhteensopiva kivijalkakauppiaan Shopify-ohjelmistoon.

Kuittikirjoitin

Kuittitulostin ei ole pakollinen Shopify POS -kassajärjestelmässä, koska voit lähettää kuitit myös sähköpostitse.

Tulostaaksesi paperikuitteja, kassajärjestelmään tulee sisältyä seuraavat asiat:

Telakka tabletille

Telakan tai ständin avulla asennat kätevästi tabletkassan haluamaasi katselukulmaan, jotta tabletin käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Voit ottaa tabletin mukaan liikkuessasi myymälässä ja kytkeä sen taas takaisin myyntikuntoon asettamalla laitteen telakkaan.

Valikoimaa voit selailla Shopifyn verkkokaupassa.

Maksupääte

Shopifyllä on oma maksukortinlukija, jossa on tuki sirukorteille ja lähimaksuille. Ratkaisu pohjautuu kuitenkin Shopify Paymentsiin, joka ei ole vielä tuettu Suomessa. Kauppiaan vaihtoehtona on toistaiseksi käyttää Shopifyn rinnalla erillismaksupäätettä, johon näppäillään ostoksen loppusumma ja pääte tulostaa erillisen kuitin.

Viivakoodinlukija

Viivakoodinlukija on välttämätön erityisesti suurta valikoimaa hallittaessa, koska se nopeuttaa myyntitapahtumaa. Tutustu Shopify-yhteensopiviin viivakoodinlukijoihin.

Rahalaatikko

Rahalaatikko avautuu automaattisesti myynnin rekisteröidyttyä järjestelmään, kun käytössä on Shopify-yhteensopiva kuittikirjoitin. Katso Shopifyn suosittelemat rahalaatikot.

Koko kassalaitteisto

Jos haluat käyttöösi kuittikirjoittimen, rahalaatikon ja mahdollisesti myös viivakoodinlukijan, kannattaa harkita bundlea. Tyylikäs mPOP™ yhdistää lisälaitteet kompaktiksi kokonaisuudeksi. Tablet-laite tulee hankkia erikseen.

Lähde: Shopify.com

Tarvitsetko apua Shopify-projektissasi?

Tarjoamme monipuoliset asiantuntijapalvelut verkko- ja kivijalkakaupan järjestelmiin liittyen.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Shopify-kassalaitteisto