Osallistuimme tänä vuonna Kasvu Openin Lahden kasvupolkuun ja saimme iloksemme huomata olevamme jatkossa!

Sparrausohjelmaan valittiin 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 37:n joukosta. Tuomaristo painotti valintakriteereissään tärkeysjärjestyksessä motivaatiota, hakemuksen laatua, markkinapotentiaalia, skaalautuvuutta, liikeidean uskottavuutta ja ainutlaatuisuutta.

Hakemuksessamme toimme esiin syitä kasvuohjelmaan hakeutumiseen. Asiakkaidemme haasteena on löytää juuri heidän tarpeitaan ja tavoitteitaan palveleva kassaratkaisu. Erityisen haastavaa tästä tekee jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö, laaja tuotetarjonta, monimutkaiset sopimukset, vertailukelvottomat tarjoukset ja laitteiden yhteensopivuusongelmat. Me hoidamme kokonaisratkaisun kartoituksen, tarjouksen, oheispalvelut sekä mahdolliset kilpailutukset ja rahoitukset hankintavaiheessa.  Pienenä yrityksenä haasteenamme on kuitenkin resurssien kohdistaminen tehokkaasti ja kasvuvaiheen investoinnit.

Seuraavan kerran olemme mukana kiitoratapäivässä pitchaamassa ja sparraussessioissa. Sitä odotellaan jo innolla!

 

Mikä on Kasvu Open?

Kasvu Open on valtakunnallinen sparrausohjelma pk-yrityksille, joka auttaa yrityksiä niiden kasvuhaasteissa. Sparraus on valituksi tulleille yrityksille maksutonta. Vuonna 2018 tavoitteena on antaa ohjausta 450 yritykselle yli tuhannen asiantuntijan voimin 30 Kasvupolulla. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa 2018, jossa 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Kasvupolun mahdollistavat Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Ely-keskus, Päijät-Hämeen liitto, Heinolan kaupunki, Hämeen kauppakamari, Lahden ammattikorkeakoulu, Koulutuskeskus Salpaus, Lunni, Rantalainen ja Henkilöstörahastopalvelut Oy ─ sekä valtakunnalliset kumppanit Nordea, Finnvera, Technopolis, Varma, If, Team Finland, BusinessJKL, Keski-Suomen Liitto, Grano, Laukaan kunta, Jyväskylän Messut, Jyväs-Caravan, Isku ja San Francisco Oy.

*Aava & Bang Oy on valtuutettu Kasvu Open -tapahtumien järjestäjä ja voittoa jakamattoman Kasvu Open Oy:n osakas. Muut osakkaat ovat Keski-Suomen kauppakamari, Jyväskylän kaupunki ja Kasvun Roihu Oy.

 

Johanna Manninen & Jenni Heikkilä