Tässä jokin aika sitten päätimme, että alamme panostaa sisältömarkkinointiin, josta osana on SV:n säännöllinen blogin päivitys. Muutoinkin aihe on ollut puheissa jo useamman vuoden ajan, nyt ratkaisevana asiana tämän eteenpäin viemisessä oli konkreettinen sisältösuunnitelma. Sen mukaan Johanna pyysi minua kirjoittamaan kuluvasta vuodesta ja “vitsikkäästi” nimesin tämän toimitusjohtajan katsaukseksi.

Katsotaanpa lyhyt läpileikkaus alkuvuodesta tähän päivään.

Uudistimme sivumme alkuvuodesta – siitä suuri kiitos meidän Johannalle jota ilman emme olisi saaneet uutta päivitettyä ilmettä! Olemme myös aktivoituneet Facebookissa ja LinkedInissä sekä viimeisimpänä tämä blogi.

Haimme keväällä KasvuOpeniin ja pääsimmekin 14 muun yrityksen kanssa jatkoon Lahden alueen kasvupolulle. Saimme kahtena päivänä sparrausta monen eri alan asiantuntijalta sekä monia uusia kontakteja. Oli erittäin hienoa saada olla tässä mukana ja saimmekin paljon uusia ideoita tekemiseemme. Nyt yritetään saada otettua niitä myös ihan käytäntöön asti – pienin askelin. Onnittelut vielä valtakunnalliseen finaaliin päässeelle Notkee.com’lle ja kunniamaininnan saaneelle Trictonille!

Normaalisti juhannuksen aikaan alkaa jo kesäkausi hiljenemään, sillä suurin osa kesän kausivuokrista on lähtenyt käyntiin ja muutoin yrityspuolella alkaa näkyä kesälomakausi. Nyt tänä kesänä tahti on ollut kova vielä tähän asti, iloksemme Päijät-Hämeen alueella on perustettu uusia ravintoloita joissa olemme saaneet olla mukana kassa- ja maksupäätetoimittajina.

Muutoinkin kevät ja kesä on näyttänyt hyvältä, uusia yrityksiä on perustettu tiuhaan tahtiin ja jo olemassa olevat ovat päivittäneet kassa- ja maksujärjestelmiään uusiin. Tämä taas kertoo siitä, että investointeja uskalletaan tehdä; tulevaisuus nähdään valoisampana kuin aiemmin.

Tämä kesä – ja itseasiassa koko vuosi – on SV:lle erityinen, sillä firma täyttää heinäkuussa 40 vuotta. Meillä onkin mielessä loppuvuodelle muutama huikea idea juhlavuoden kunniaksi, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Aurinkoisin kesäterveisin,

Jenni Heikkilä
toimitusjohtaja, yrittäjä