Casio SE-S400 kassakone lyhytaikaiseen vuokraan

EtusivuCasio SE-S400 kassakone lyhytaikaiseen vuokraan

Casio SE-S400 kassakone lyhytaikaiseen vuokraan

50.00 300.00 

Kassakone vuokralle kausi- tai tapahtumamyyntiin.

  • Pikanäppäimiä 25 kpl
  • Päivä- ja kokonaisraportti
  • Sähköiset kontrollinauhat

Huom. Kassakoneen avausmaksu on 80 € (Sis. perusohjelmoinnin)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Näppärä kassakone tapahtumaan tai kausimyyntiin

Tilapäiseen tarpeeseen kassakone on kätevintä ottaa vuokralle. Vuokrauspalveluun sisältyy laitevuokra, 5 kpl kuittirullia, kassakoneen ohjelmointi asiakkaan ilmoittamilla tiedoilla sekä maksuton puhelintuki virka-aikana (saatavilla myös päivystyspalvelut sopimuksen mukaan).

Vuokrauksen kesto voidaan sopia tarpeesi mukaan. Laite on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina vuokrausta edeltäväksi arkipäiväksi (ke-pe) ja palautetaan vuokrauksen loputtua seuraavana arkipäivänä (ke-pe). Mahdolliset toimituskulut (Itella, Matkahuolto) veloitetaan asiakkaalta.

Tutustu vuokrausehtoihin

Raportit saatavilla päivä- ja kuukausitasoilta

Saat kassasta kirjanpitoon kelpaavat täydelliset raportit niin päivä- kuin kuukausitasoilta erikseen, jossa eriteltynä ovat myös tuoteryhmät, ALV-kannat, alennukset, maksutavat sekä kassaan tehdyt suoritukset ja ulosmaksut. Lisäksi saatavilla ovat mm. tuntiseuranta-, pikaraha- ja yksittäiset tuoteryhmäraportit. Raportit tulostuvat kassan kuittikirjoittimesta kuittipaperille. Jos haluat sähköisiä raportteja, valintasi on kassajärjestelmä.

Automaattinen kontrollinauhan tallennus sähköiseen muotoon

Palveluumme kuuluu kassakoneen ohjelmointi siten, että kontrollinauha tallentuu automaattisesti SD-muistikortille päiväraportin tulostamisen yhteydessä. Asiakas voi ottaa kontrollinauhan talteen muistikortilta tai pyytää tiedostot asiakaspalvelustamme vuokralaitteen palauttamisen jälkeen. Emme vastaa asiakkaan kontrollinauhatiedostojen säilyttämisestä.

Asiakaskohtainen perusohjelmointi

Vuokrahintaan sisältyy kassakoneen asiakaskohtainen perusohjelmointi. Ohjelmoimme kassakoneeseen asiakkaan toiveiden mukaisesti seuraavat tiedot:

  • Kuittiteksti
  • Tuotteet tai avoimet tuoteryhmät (pikanäppäimiin), 1-25 kpl
  • Pääryhmät (tarvittaessa), max. 25 kpl
  • Tarvittavat maksutavat raportteja varten

Tuoteryhmät voidaan jakaa vielä edelleen pääryhmiin, joka yksinkertaistaa raportointia. Tuoteryhmille voidaan joko asettaa kiinteä yksikköhinta tai jättää hinta avoimeksi, jolloin se näppäillään käsin joka myyntitapahtuman yhteydessä. Tuoteryhmän nimi voi olla maksimissaan 12 merkkiä pitkä. Ka