Dacotech POS Kassajärjestelmä

EtusivuDacotech POS Kassajärjestelmä

Dacotech POS Kassajärjestelmä

Alkaen: 0.00 

Kassajärjestelmä yksittäisen myymälän tai myymäläketjun tarpeisiin.

  • Kassaohjelma
  • Tuotteiden, asiakkaiden ja varaston hallinta
  • Reaaliaikainen raportointi pilvipalvelusta
  • Saatavilla integroitu Poplatek Yomani -maksupääte

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Myymälöiden tarpeisiin sopiva kassajärjestelmä

Kassanäkymä (klikkaa kuva suuremmaksi)

Dacotech POS on kotimainen kassajärjestelmä, jonka ominaisuudet palvelevat niin pienen kuin suuremmankin myymälän tarpeita. Järjestelmä on suunniteltu erikoistavara- ja päivittäistavarakaupan tarpeisiin. Ohjelmistolla helpottuvat kassamyynnin lisäksi myymälän päivittäisrutiinit, kuten tuoteluettelot, viivakoodit, tarjouskampanjat, raportointi jne.

Selkeydestään kiitosta saanut ohjelmisto on myyjän tukena koko myyntiprosessin ajan. Sen avulla tarvittavat alennukset on helppo käsitellä ja kesken oleva kuitti voidaan laittaa talteen myöhempää käsittelyä varten. Käyttöliittymän muunneltavuus sekä ohjelmoitavat painikkeet mahdollistavat entistä nopeamman ja helpomman myynnin, oli sitten käytössä kosketusnäyttö tai pelkkä hiiri. Kaikki kuitit tallentuvat sähköiseen muotoon, josta ne voidaan tarvittaessa hakea ja tulostaa uudelleen.

Raportointinäkymä (klikkaa kuva suuremmaksi)

Ohjelmasta on saatavilla tilitys- ja tuotemyyntiraporttien lisäksi mm. asiakaspaineraportti ja raportointi halutuilla hakukriteereillä.

Järjestelmä on rakennettu mahdollisimman vikasietoiseksi. Usean kassapisteen paikoissa eri kassatoiminnot ovat käytössä myös silloin, kun tietoliikenneyhteys on poikki. Yhteyksien palatessa tiedot päivittyvät automaattisesti.

Ohjelmisto on modulaarinen, eli se sopii niin yksittäiselle myymälälle kuin myymäläketjun tarpeisiin. Nykyaikaisen tietokantapohjaisen ratkaisun ansiosta sitä voidaan käyttää kassakoneeksi tarkoitetussa kosketusnäytöllisessä kassalaitteistossa, tai tarvittaessa asiakkaan omalla PC-tietokoneella.

Ratkaisun avulla onnistuu myymälän tuotetulosteiden hallinta: voit luoda tuotteille viivakoodilliset hintalaput, jos hintamerkinnät tai viivakoodit puuttuvat tuotteista. Hintajulisteiden ja hyllynreunaetikettien tulostaminen onnistuu liittämällä kokoonpanoon laserkirjoitin. Voimme personoida käyttöönottoprojektissa yrityksellesi toiminnassa tarvittavat etiketit ja hintajulisteet, tai tarvittaessa koulutamme sinut päivittämään niitä itse.

Ohjelmiston muokkaus ja lisäpalvelut

Yleensä pärjätään ohjelman vakio-ominaisuuksilla. Jos kuitenkin tulee tarvetta ohjelmiston räätälöinnille, onnistuu se edullisesti. Ohjelmistotuotteen lisäksi saatavilla on kattavat lisäpalvelut koulutuksen, ohjelmistopäivitysten, etätuen ja neuvonnan muodossa. Kohtuuhintaiset ylläpitosopimukset pitävät kokonaiskustannukset kurissa.

Laajennukset

Laskutus

Laskutusmoduulin kautta ohjelmistolla voi tulostaa perinteisiä laskuja tai lähettää verkkolaskuja, sekä seurata saatavia myyntireskontran avulla. Laajennuksen avulla tuotteiden ja asiakkaiden ylläpito voidaan siirtää tehtäväksi myymälän taustakoneelta käsin.

Ella-pilvipalvelu

Myymälässä tehdyt kassamyynnit kirjautuvat Ella-pilvipalveluun, josta niitä voidaan seurata missä vain ja milloin vain.

Tabletkassa

Dacotech POS -myymäläratkaisuun voidaan vaivatta lisätä useampia kassapisteitä tai liikkuvaan myyntiin tarkoitettu Dacotech Tabletkassa, joka käyttää myymälän tuotetietokantaa ja varastoa. Voit siis lähteä vaikkapa messuille Tabletkassan kanssa.

Integroitu maksupääte

Järjestelmään on liitettävissä integroitu maksupääte. Rahaliikenne on turvattu, kun vastaanotettuja maksuja voidaan seurata lähes reaaliajassa web-portaalin kautta. Dacotech:n käyttämä EMV-järjestelmä täyttää vaaditut tietoturvastandardit.

Myymäläketjun ohjaus ja raportointi

Keskitetyn ohjauksen avulla voidaan useampia sisäisiä tai liikkeiden välisiä kassapisteitä hallita helposti. Varastosiirrot ja tuotetietojen hallinta helpottuu. Myyntitapahtumat kerätään automaattisesti eri kassapisteistä ohjauskassan tai taustan tietokantaan, josta myyntiraportit saadaan otettua keskitetysti.

Langaton tiedonkeruupääte

Inventointi, hintamuutokset, hintakyselyt, tilaaminen ja etikettien tulostuspyynnöt voidaan tehdä langattomasti joko tabletin tai tiedonkeruupäätteen kautta.