Casio VR100 Android™ kassajärjestelmä

EtusivuCasio VR100 Android™ kassajärjestelmä

Casio VR100 Android™ kassajärjestelmä

Casion V-R100 on saatavilla vain lyhytaikaisiin vuokratarpeisiin.

Katso tilalle tullut uusi malli Casio V-R200!

Kassapäätteeseen on saatavilla integroitu Verifone Yomani -korttimaksupääte. Uutena ominaisuutena monikäyttäjätoiminto, eli myyjän tieto siirtyy kassalta suoraan korttimaksupäätteelle asti.

tuotetunnus (SKU) VR100 Osasto:

Kuvaus

Casion V-R100 on aivan uudenlainen Android™ -pohjainen kassapääte, joka on ihanteellinen pienen myymälän, kampaamon, kauneushoitolan tai kahvilan tarpeisiin. Kassasovellus toimii Android™ -pohjaisessa käyttöjärjestelmässä ja päätteelle voidaan asentaa myös muita yhteensopivia Android™ -sovelluksia.

Pienikokoinen ja tyylikäs

Järjestelmään kuuluu vakiona värillinen kosketusnäyttö sekä sisäänrakennetut asiakasnäyttö ja lämpökuittikirjoitin. Pienen kokonsa ansiosta tyylikäs kassajärjestelmä sopii monenlaisiin myyntipisteisiin.

Verifone YomaniYhteensopiva maksupääte

Kassaan on saatavilla lisävarusteena integroitu Verifone Yomani (ent. Point) -maksupääte korttimaksujen vastaanottoa varten. Kassa siirtää summan maksupäätteelle ja maksupääte lähettää kassalle tiedot onnistuneesta maksutapahtumasta. Korttimaksutosite tulostuu samalle kassakuitille, joten asiakkaalle ei tarvitse tarjota useita kuitteja. Myös kirjanpidon näkökulmasta työaikaa säästyy, kun näppäilyvirheet poistuvat ja raporteissa käteisen ja korttimaksujen osuus täsmäävät.

Huom! Monikäyttäjätoiminto on saatavilla integroituun maksupäätteeseen 2016 alkaen!

Varmistaa tärkeimmät tiedot

Kassapääte tallentaa myyntitiedot ja kontrollinauhan SD-muistikortille, ja myös ohjelman säännöllinen varmuuskopiointi onnistuu yksinkertaisesti.

Myynnin johtaminen ja seuranta

Uusien ominaisuuksien ansiosta voit paitsi hoitaa myyntitapahtumat, myös seurata myyntiä tuotteittain, myyjittäin, osastoittain tai tietyltä aikaväliltä. Raportteja voidaan selata kassapäätteen näytöltä ja tulostaa halutessa kuittipaperille.

Kanta-asiakkuuksien hallinta

Rakenna asiakastietokanta VR100:n avulla, niin voit kätevästi seurata asiakkaiden ostotiheyttä sekä ostojen euromäärää ja ajankohtaa. Tietojen avulla voit jakaa asiakkaat erilaisiin asiakasryhmiin, jolloin esimerkiksi alennusten antaminen ja markkinointitoimenpiteiden kohdistaminen käyvät nopeasti ja helposti. Kassasta saat valmiit raportit useiten käyvistä tai eniten rahaa käyttävistä asiakkaista.

Varausten tallentaminen

Kun liiketoimintaan kuuluu varausten vastaanottamista, V-R100 on ehdoton valinta. Tähän kassajärjestelmään voit tallentaa niin kuntosalin ajanvaraukset kuin ravintolan pöytävarauksetkin.

Kassajärjestelmä Casio V-R100 Android (valkoinen)Etähallinta sähköpostitse

Saadaksesi ajantasaisia myyntitietoja sinun ei tarvitse olla fyysisesti läsnä kassapisteen luona, vaan kassa lähettää ne sähköpostitse tietokoneellesi tai puhelimeesi.

Ominaisuudet

 • Android™ 2.2 -alusta
 • Roiskevesikestävä (IPX2-testattu)
 • Internet-selain
 • Sähköposti
 • 10.4″ värillinen LCD-kosketusnäyttö
 • LCD-asiakasnäyttö
 • Integroitu kuittikirjoitin (80 mm)
 • 512 MB keskusmuisti
 • SD-muistikorttipaikka

Lisätiedot

Mitat

395 x 237 x 229 mm

Paino

5 kg

Malli

V-R100

Käyttöjärjestelmä

Android™

Ohjelmistot

Casio kassasovellus, Web-selain, Sähköposti

Väri

Musta, Valkoinen

Näppäimistö

Kosketusnäytön näppäimistö

Näyttö (asiakas)

Nostettava ja käännettävä LCD-näyttö, 2 riviä (summa ja teksti)

Näyttö (käyttäjä)

Nostettava 10,4'' LCD-kosketusvärinäyttö

Kirjoitin

1 kpl

Kuittirullan koko

80 x 80 mm, 57 x 70 mm

Kassalaatikko

Iso: 4 setelilokeroa, 8 kolikkolokeroa

Virtalähde

120-240V

Keskusyksikkö

ARM Cortex-A9 Dual Core 533MHz

Muisti (RAM)

512MB

Liitännät

Kassalaatikkoliitännät 2 kpl, Magneettikortinlukijan liitäntä 1 kpl, Ethernet verkkokorttiliitäntä 1 kpl RJ45 (10/100 Base-T/Tx), USB 2.0 1 kpl, RS-232C -liitännät 3 kpl, SD-muistikorttipaikka 1 kpl

Muistin varmennus

Nikkelimetallihybridi akku (ladattava)

Saatat myös pitää...

 • Jeemly

  Alkaen: 0.00