Nets iCT250 maksupääte (LAN)

EtusivuNets iCT250 maksupääte (LAN)

Nets iCT250 maksupääte (LAN)

32.00 42.00 

Vuokrasopimus Nets ServicePlus 36 kk

 • Lähimaksupääte (NFC)
 • Laajakaistayhteys (LAN)
 • Verkkovirta
 • Monipuoliset lisäarvopalvelut (tippi, valuutanvaihto, monipankki, sähköinen kuitti, kanta-asiakasohjelma)
 • Service Plus -sopimus takaa nopeimman palvelun sellaisessa laitteen vikatilanteessa, jota ei pystytä ratkaisemaan puhelimitse.
Tuotetunnus (SKU): ICT250V Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vastaanota korttimaksuja luotettavasti ja nopeasti

iCT250 on laajakaistayhteyttä käyttävä maksupääte myyntipisteisiin, joissa kauppaa tehdään kiinteällä tiskillä. Uuden sukupolven maksupääte nopeuttaa asiakaspalvelua ja maksamista monin tavoin. Lähimaksukortilla maksutapahtuma kestää vain pari sekuntia; selkeän värinäytön ja suurten näppäinten ansiosta päätettä on helppo käyttää. Näppäinsuoja pitää sivullisten katseet loitolla ja asiakkaan PIN-koodin turvassa.

Kattavat palvelut

Maksupääte toimitetaan käyttövalmiina asiakkaan toimittamien tietojen perusteella. Päätteen mukana löytyvät suomenkieliset käyttöohjeet. Käytön opastusta asiakas saa tarpeen mukaan paikan päällä myymälässä tai puhelimitse.

Turvallinen käyttää

Turvallisuus on Netsille ensisijaisen tärkeää. Laitevalmistaja ja Nets ovat hankkineet sertifioinnin maksupäätteelle, ohjelmistoille ja välityspalvelulle, jotka täyttävät myös korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset. Maksupääte on kaikkien Pohjoismaisten pankkien hyväksymä.

Lähimaksuvalmius

Maksupäätteessä on mukana lähimaksuominaisuus. Lähimaksamisessa maksuväline viedään maksupäätteen lähelle, jolloin korttipääte veloittaa ostoksen kortilta ilman tunnusluvun syöttöä.

Service Plus -sopimus 36 kk

Palvelun avausmaksu veloitetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

 • Määräaikainen laitevuokrasopimus 36 kk
 • Nets ohjelmiston ylläpito ja tapahtumien välityspalvelu
 • Nets raportointipalvelu (web)
 • Nets asiakastuki puhelimitse 0600 41 42 43 (puhelun hinta 1,31 € / min + pvm/mpm, jonotus pvm/mpm)
 • Service Plus -vaihtolaitepalvelu. Nopein palvelu sellaisessa laitteen vikatilanteessa, jota ei pystytä ratkaisemaan puhelimitse. Vaihtolaite valmistellaan käyttövalmiiksi SV:n varastosta saman arkipäivän aikana (jos ilmoitus ennen klo 15). Toimitus tai nouto sopimuksen mukaan. Mahdolliset päätteen toimituskulut asiakkaalle 15 €/kpl +alv. Vikailmoitukset puh. 44 751 1610 (huomioi myymälän aukioloajat).

Ohjelmiston ylläpito

Nets päivittää maksupäätteen ohjelmiston automaattisesti. Käytössäsi on aina viimeisimmät ominaisuudet ja tuki uusimmille maksukorteille.

Tapahtumien välityspalvelu

Varmennus- ja maksutapahtumat välitetään palvelinkeskukseemme sitä mukaa kun ne otetaan vastaan. Näin tapahtumat ovat aina turvassa, myös laiterikkotilanteissa.

Raportointipalvelu

Raportointipalvelussa näet yksityiskohtaiset tiedot vastaanotetuista tapahtumista. Jos käytössäsi on myös verkkokaupan Netaxept-maksupalvelu, saat yhtenäisen näkymän niin maksupäätteiden kuin verkkokaupan kautta vastaanotettuihin tapahtumiin.

Myyjäkohtaiset raportit

Maksupäätteelle voidaan määritellä myyjäkohtaiset tunnukset raporttien erittelyä varten.

Lisäarvopalvelut

 • Tippi (maksuton)
  Maksupäätteelle voidaan määritellä tippitoiminto, jolloin tipin määrä lisätään loppusummaan tai annetaan uusi loppusumma ja maksupääte laskee erotuksen. Kysy ominaisuutta myynnistämme.
 • Monivaluutta (DCC, maksuton)
  Jos liikkeessäsi asioi paljon turisteja, maksupäätteen lisäarvopalvelun avulla voit lisätä myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta myymälässä. Monivaluutta-toiminnon ansiosta asiakkaat voivat maksaa ostokset omalla valuutallaan Visa tai MasterCard-korteilla.
 • Sähköinen kuitti (Storebox, maksuton)
  Tarjoa asiakkaillesi maksupäätteeltä sähköinen kuitti. Taustalla on Storebox-palvelu, joka toimii samalla erittäin helppokäyttöisenä kanta-asiakasjärjestelmänä – maksukortti toimii tunnistusvälineenä.
 • Monikäyttäjä
  Maksupäätteelle voidaan lisätä useita eri yrityksiä (esim. parturi-kampaamon vuokratuolilaiset). Käyttäjillä voi olla eri pankit, mutta kaikilla tulee olla voimassaoleva Nets Kauppiassopimus.
 • Kanta-asiakaspalvelut (Rewards)
  Mikä voisi olla helpompaa, kuin asiakkaan tunnistaminen ja kanta-asiakasedut suoraan korttimaksamiseen liitettynä? Maksupääte tunnistaa kanta-asiakkaan suoraan maksukortin perusteella ilman, että kassamyyjän tarvitsee tehdä erillisiä toimenpiteitä.

Tutustu kaikkiin lisäarvopalveluihin. Lisäominaisuuksista voidaan veloittaa lisähinta, kysy lisää myynnistämme tilauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Paino0.325 kg
Mitat18.5 × 8.3 × 6.3 cm
Sopimustyyppi

Vuokrasopimus 36 kk

Avausmaksu

60 €

Dataliittymä

Edellyttää toimivaa LAN/WLAN-verkkoa

Kauppiaspalvelu

Ei sisälly sopimukseen

Merkki

Nets

Malli

ICT250

Tyyppi

Johdollinen

Ohjelmisto

Nets

Yhteys

LAN

Prosessori

ARM9 & ARM7

Muisti

16 MB + 128 MB

Näyttö

TFT-värinäyttö, QVGA, 320 x 240 pikseliä

Kortinlukija

Magneettikortti, NFC-lukija (Contactless), Sirulukija

Contactless

Kyllä

Näppäimistö

15 näppäintä, funktio- ja navigaationäppäimet 4 kpl

Kirjoitin

18 lps (riviä / sekunti)

Kuittirullan koko

57 x 40 mm

Toimintaympäristö

Toimintalämpötila +5 – +45 C, säilytys -20 – +55 C, Ilmankosteus: 85 % HR +40 asteessa

Takuu

60-e, Laitevaihtotakuu voimassa sopimuskauden ajan

Lisäominaisuudet

Ei lisäominaisuutta, Nets Kanta-asiakaspalvelut (Rewards), Nets Kauppiassopimus, Nets Monikäyttäjä, Nets Monivaluutta (DCC), Nets Sähköinen kuitti (storebox), Nets Tippi

Saatat myös pitää...