Nets iWL250 maksupääte (3G)

EtusivuNets iWL250 maksupääte (3G)

Nets iWL250 maksupääte (3G)

45.00 55.00 

Vuokrasopimus Nets ServicePlus 36 kk

 • Lähimaksupääte (NFC)
 • 3G-yhteys
 • Pienikokoinen ja kannettava
 • Usean operaattorin SIM-kortti
 • Monipuoliset lisäarvopalvelut (tippi, valuutanvaihto, monikäyttäjä, sähköinen kuitti, kanta-asiakasohjelma)
 • Service Plus -sopimus takaa nopeimman palvelun sellaisessa laitteen vikatilanteessa, jota ei pystytä ratkaisemaan puhelimitse.
Tuotetunnus (SKU): IWL250GV Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kannettava pääte liikkuvaan myyntiin

Maksupäätteen vuokraaminen on yrityksellesi helppo ja joustava tapa korttimaksujen vastaanottamiseksi.

iWL250G on kannettava, 3G-yhteydellä varustettu tyylikäs maksupääte, joka sopii liikkuvaan myyntiin minne tahansa. Sen tyylikäs design sopii nykyaikaisiin myymälöihin ja sen tekniset ominaisuudet lisäävät korttimaksamisen nopeutta ja sujuvuutta. Värinäyttöä on helppo lukea jopa kirkkaassa auringonpaisteessa ja maksupäätteessä on käyttäjän turvallisuutta lisäävä näppäinsuoja.

Maksupääte on varustettu lataustelakalla, akulla ja kaikkien operaattoreiden verkkoja tukevalla mobiilidatayhteydellä, joten sillä voi maksaa missä vain. Se soveltuu erityisesti myyntipisteisiin, joihin laajakaistayhteyden asentaminen on hankalaa tai kallista, sekä liikkuvaan myyntiin.

Operaattorivapaa mobiilidataliittymä

Maksupääte toimitetaan käyttövalmiilla dataliittymällä. Erillistä operaattorisopimusta ei tarvita. Käytössä on aina paras verkkoyhteys operaattorista riippumatta.

Kattavat palvelut

Maksupääte toimitetaan käyttövalmiina asiakkaan toimittamien tietojen perusteella. Päätteen mukana löytyvät suomenkieliset käyttöohjeet. Käytön opastusta asiakas saa tarpeen mukaan paikan päällä myymälässä tai puhelimitse.

Turvallinen käyttää

Turvallisuus on Netsille ensisijaisen tärkeää. Laitevalmistaja ja Nets ovat hankkineet sertifioinnin maksupäätteelle, ohjelmistoille ja välityspalvelulle, jotka täyttävät myös korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset. Koska maksupääte on kaikkien Pohjoismaisten pankkien hyväksymä, voit valita tapahtumien vastaanottajan laajasta joukosta.

Lähimaksuvalmius

Maksupäätteessä on mukana lähimaksuominaisuus. Lähimaksamisessa maksuväline viedään maksupäätteen lähelle, jolloin korttipääte veloittaa ostoksen kortilta ilman tunnusluvun syöttöä.

Service Plus -sopimus 36 kk

Palvelun avausmaksu veloitetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

 • Määräaikainen laitevuokrasopimus 36 kk
 • Nets ohjelmiston ylläpito ja tapahtumien välityspalvelu
 • Nets raportointipalvelu (web)
 • Nets asiakastuki puhelimitse 0600 41 42 43 (puhelun hinta 1,31 € / min + pvm/mpm, jonotus pvm/mpm)
 • Service Plus -vaihtolaitepalvelu. Nopein palvelu sellaisessa laitteen vikatilanteessa, jota ei pystytä ratkaisemaan puhelimitse. Vaihtolaite valmistellaan käyttövalmiiksi SV:n varastosta saman arkipäivän aikana (jos ilmoitus ennen klo 12). Toimitus tai nouto sopimuksen mukaan. Mahdolliset Matkahuollon toimituskulut asiakkaalle 15 €/kpl +alv. Vikailmoitukset puh. 044 751 1610 (huomioi myymälän aukioloajat).

Ohjelmiston ylläpito

Nets päivittää maksupäätteen ohjelmiston automaattisesti. Käytössäsi on aina viimeisimmät ominaisuudet ja tuki uusimmille maksukorteille.

Tapahtumien välityspalvelu

Varmennus- ja maksutapahtumat välitetään palvelinkeskukseemme sitä mukaa kun ne otetaan vastaan. Näin tapahtumat ovat aina turvassa, myös laiterikkotilanteissa.

Raportointipalvelu

Raportointipalvelussa näet yksityiskohtaiset tiedot vastaanotetuista tapahtumista. Jos käytössäsi on myös verkkokaupan Netaxept-maksupalvelu, saat yhtenäisen näkymän niin maksupäätteiden kuin verkkokaupan kautta vastaanotettuihin tapahtumiin.

Myyjäkohtaiset raportit

Maksupäätteelle voidaan määritellä myyjäkohtaiset tunnukset raporttien erittelyä varten.

Lisäarvopalvelut

 • Tippi (maksuton)
  Maksupäätteelle voidaan määritellä tippitoiminto, jolloin tipin määrä lisätään loppusummaan tai annetaan uusi loppusumma ja maksupääte laskee erotuksen. Kysy ominaisuutta myynnistämme.
 • Monivaluutta (DCC, maksuton)
  Jos liikkeessäsi asioi paljon turisteja, maksupäätteen lisäarvopalvelun avulla voit lisätä myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta myymälässä. Monivaluutta-toiminnon ansiosta asiakkaat voivat maksaa ostokset omalla valuutallaan Visa tai MasterCard-korteilla.
 • Sähköinen kuitti (Storebox, maksuton)
  Tarjoa asiakkaillesi maksupäätteeltä sähköinen kuitti. Taustalla on Storebox-palvelu, joka toimii samalla erittäin helppokäyttöisenä kanta-asiakasjärjestelmänä – maksukortti toimii tunnistusvälineenä.
 • Monikäyttäjä
  Maksupäätteelle voidaan lisätä useita eri yrityksiä (esim. parturi-kampaamon vuokratuolilaiset). Käyttäjillä voi olla eri pankit, mutta kaikilla tulee olla voimassaoleva Nets Kauppiassopimus.
 • Kanta-asiakaspalvelut (Rewards)
  Mikä voisi olla helpompaa, kuin asiakkaan tunnistaminen ja kanta-asiakasedut suoraan korttimaksamiseen liitettynä? Maksupääte tunnistaa kanta-asiakkaan suoraan maksukortin perusteella ilman, että kassamyyjän tarvitsee tehdä erillisiä toimenpiteitä.

Tutustu kaikkiin lisäarvopalveluihin. Lisäominaisuuksista voidaan veloittaa lisähinta, kysy lisää myynnistämme tilauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Paino0.3 kg
Mitat16.5 × 7.8 × 5.4 cm
Sopimustyyppi

Vuokrasopimus 36 kk

Dataliittymä

Sisältyy sopimukseen

Kauppiaspalvelu

Ei sisälly sopimukseen

Merkki

Nets

Malli

IWL250 3G

Tyyppi

Kannettava

Ohjelmisto

Nets

Yhteys

3G

Prosessori

ARM9 & ARM7

Muisti

32 MB + 128 MB

Näyttö

TFT-värinäyttö, QVGA, 320 x 240 pikseliä, 4000 väriä, 2,81”

Kortinlukija

Magneettikortti, NFC-lukija (Contactless), Sirulukija

Contactless

Kyllä

Näppäimistö

15 näppäintä, funktio- ja navigaationäppäimet 7 kpl

Kirjoitin

30 lps (riviä / sekunti)

Kuittirullan koko

57 x 40 mm

Toimintaympäristö

Toimintalämpötila +5 – +45 C, säilytys -20 – +55 C, Ilmankosteus: 85 % HR +40 asteessa

Takuu

60-e, Laitevaihtotakuu voimassa sopimuskauden ajan

Lisäominaisuudet

Ei lisäominaisuutta, Nets Kanta-asiakaspalvelut (Rewards), Nets Kauppiassopimus, Nets Monikäyttäjä, Nets Monivaluutta (DCC), Nets Sähköinen kuitti (storebox), Nets Tippi

Saatat myös pitää...