» » Tapahtumavuokra 1-3 pv, maksupääte

Tapahtumavuokra 1-3 pv, maksupääte

100.00 

Maksupääte vuokralle viikonlopuksi tai tapahtumiin (1-3 pv).

  • Nets, Verifone tai Yoximo -maksupääte
  • Toimii omalla datayhteydellä
  • Tukee lähimaksamista
  • Päivä- ja kokonaisraportti
  • Käyttövalmiiksi ohjelmoitu

Laite on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina vuokrausta edeltäväksi päiväksi ja palautetaan vuokrauksen loputtua seuraavana arkipäivänä.

Tuotekuvaus

Maksupääte vuokralle tapahtumaan

Lyhytaikainen maksupäätevuokraus on helppo tapa vastaanottaa korttimaksuja tapahtumissa ja messuilla.

Vuokrauspalveluun sisältyy laitevuokran lisäksi avausmaksu, operaattorin ylläpitopalvelut (Nets tai Verifone ohjelmisto ja maksujen välitys), dataliittymä varmennuksia ja tiedonsiirtoa varten, 5 kpl kuittirullia, maksupäätteen ohjelmointi asiakkaan ilmoittamilla tiedoilla sekä maksuton puhelintuki virka-aikana (saatavilla myös päivystyspalvelut sopimuksen mukaan).

Viikonloppu- tai tapahtumavuokran kesto on 1-3 päivää. Laite on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina vuokrausta edeltäväksi päiväksi ja palautetaan vuokrauksen loputtua seuraavana arkipäivänä. Mahdolliset toimituskulut (Matkahuolto) veloitetaan asiakkaalta.

Käyttöönotto edellyttää voimassaolevaa pankin tai Nets Oy:n Kauppiassopimusta.

Ohje maksupäätteen ostajalle tai vuokraajalle (Avaa PDF)

Tutustu huolella ohjeisiimme maksupäätteen käyttöönottoa varten. Voit noudattaa ohjeita riippumatta siitä, olet sitten ostamassa tai vuokraamassa maksupäätettä. Maksupäätteen käyttöönotto onnistuu sujuvasti, kun etenet ohjeiden mukaisessa järjestyksessä.

Ohjeet on suunnattu ensimmäistä maksupäätettä vuokraaville tai ostaville. Mikäli sopimusasiat ovat kunnossa, sujuu tilauksen käsittely noin 1 viikossa.

Maksupääte toimitetaan SIM-kortilla varustettuna

Tapahtumavuokraukseen paras vaihtoehto on kannettava, omalla datayhteydellä toimiva maksupääte, joka sopii liikkuvaan myyntiin minne tahansa. Päivän aikana tehdyt maksutapahtumat siirtyvät pankkitilillesi muutaman päivän kuluessa.

Laitteessa on lähimaksuominaisuus

Maksupäätteessä on lähimaksuominaisuus (NFC). Lähimaksamisessa maksuväline viedään maksupäätteen lukijan lähelle, jolloin lukija veloittaa alle 25 €:n ostot ilman tunnuslukua. Aika ajoin maksupäätteeseen pitää syöttää maksuvälineen mukana saatu tunnusluku.

Käytön opastus

Maksupäätteen mukana saat suomenkieliset käyttöohjeet. Noutaessasi maksupäätteen myymälästämme saat myös käytön opastuksen. Jos et pääse noutamaan laitetta, saat halutessasi käyttöönotto-opastusta puhelimitse.

Puhelintuki

Vastaamme kysymyksiisi ja autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa pikaisesti.

Ominaisuudet

Sopimustyyppi

Vuokrasopimus 1-3 vrk

Avausmaksu

Sisältyy hintaan

Dataliittymä

Sisältyy sopimukseen

Kauppiaspalvelu

Ei sisälly sopimukseen

Merkki

Nets, Verifone, Wordline

Tyyppi

Kannettava

Yhteys

3G, WLAN

Kuittirullan koko

57 x 40 mm

Takuu

Laitevaihtotakuu voimassa sopimuskauden ajan

Contactless

Kyllä

Tuotevideo