» Kausivuokra 1-6 kk, Verifone VX680/690 maksupääte (WLAN/3G)

Kausivuokra 1-6 kk, Verifone VX680/690 maksupääte (WLAN/3G)

Alk. 75.00 

Maksupääte vuokralle kausimyyntiin.

  • Vuokra-aika 1 – 6 kk
  • Kannettava pääte akulla ja 3G-yhteydellä
  • Käyttövalmiiksi ohjelmoitu
  • Avausmaksu 55 €/kpl
Tyhjennä valinta
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus

Verifone maksupääte – helppo vaihtoehto kausimyyntipisteiden tarpeisiin

Tilapäiseen 1 – 6 kuukauden käyttötarpeeseen maksupääte on kätevintä ottaa vuokralle. Vuokrauspalveluun sisältyy laitevuokra, 5 kpl kuittirullia, ohjelmointi asiakkaan ilmoittamilla tiedoilla sekä maksuton puhelintuki virka-aikana (saatavilla myös päivystyspalvelut sopimuksen mukaan).

Laite on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina vuokrausta edeltäväksi arkipäiväksi ja palautetaan vuokrauksen loputtua seuraavana arkipäivänä. Mahdolliset toimituskulut (Itella, Matkahuolto) veloitetaan asiakkaalta.

Tutustu vuokrausehtoihin

Mobiilidataliittymä sisältyy vuokrapakettiin

Maksupääte toimitetaan käyttövalmiilla dataliittymällä, jolloin erillistä operaattorisopimusta ei tarvita.

Lähimaksuvalmius

Maksupäätteessä on mukana lähimaksuominaisuus. Lähimaksamisessa maksuväline viedään maksupäätteen lähelle, jolloin korttipääte veloittaa ostoksen kortilta ilman tunnusluvun syöttöä.

Puhelintuki

Vastaamme kysymyksiisi ja autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa pikaisesti.

Ominaisuudet

Paino 0.477 kg
Mitat 17.2 x 8.2 x 6.2 cm
Sopimustyyppi

Vuokrasopimus 1-6 kk

Avausmaksu

70 €

Dataliittymä

Sisältyy sopimukseen

Kauppiaspalvelu

Ei sisälly sopimukseen

Merkki

Verifone

Malli

VX680

Tyyppi

Kannettava

Yhteys

3G, WLAN

Prosessori

400 MHz ARM11, 32-bit RISC prosessori

Muisti

192 MB (128 MB Flash, 64 MB SDRAM)

Näyttö

240 x 320 pikselin väri TFT (QVGA) tukee 26 riviä x 26 merkkiä

Kortinlukija

Magneettikortti, NFC-lukija (Contactless), Sirulukija

Contactless

Kyllä

Näppäimistö

12 numeerista näppäintä kirjaimilla, näytöllä myös kosketusnäppäimet

Portit

1 kpl (Mikro USB / integroitu lataus)

Kirjoitin

18 lps (riviä / sekunti)

Kuittirullan koko

57 x 40 mm

Akku

1800 mA lithium-Ion Smart

Lataus

Integroitu lataus

Muut ominaisuudet

3 SAM paikkaa

Takuu

Laitevaihtotakuu voimassa sopimuskauden ajan

Verifone-palvelupaketit

UUTTA! Super All In One (SAIO)

Verifone Super All In One -palvelupaketti sisältää maksupäätteen lisäksi Korttisopimuksen korttitilityksiä varten. Verifone veloittaa erikseen tapahtumakohtaiset provisiot seuraavasti:

saio2

Basic-paketti

Basic-paketti mahdollistaa korttitapahtumien vastaanottamisen edullisella kuukausimaksulla. Verifonen palvelupaketit tekevät korttimaksujen vastaanottamisesta nautintoa! Valitse omasi ja anna meidän tehdä jokapäiväisestä liiketoiminnastasi helpompaa.

Sopimuskausi 36 kk.

Premium-paketti

Premium-paketti on loistava valinta yrittäjälle, joka antaa arvoa Premium-luokan palvelulle muun muassa laajennetun asiakaspalvelun ja raportointipalvelun myötä. Premium-paketin haltija ei ainoastaan vastaanota korttimaksuja, vaan hän voi myös seurata rahavirtojen kulkua aina rahalaitoksiin ja tilille saakka.

Sopimuskausi 24 kk.

Premium Plus-paketti

Premium Plus-paketti on Verifonen lippulaiva, johon on sisällytetty kaikki korttimaksujen vastaanottamiseen tarvittavat palvelut sekä monia Premium-luokan lisäarvopalveluita. Premium Plus -asiakas voi täydellisesti keskittyä omaan liiketoimintaansa ja antaa Verifonen hoitaa kaikki korttimaksamiseen liittyvät asiat nopeasti ja tehokkaasti.

Sopimuskausi 24 kk.

Palvelupakettien vertailu

Verifone
palvelupaketit
vuokralaitteille
Basic Premium Premium Plus
Ohjelmiston
käyttöoikeus
x x x
Tapahtumien
reititys
x x x
Verifone
huoltopalvelu
x x x
Verifone Premium-huoltopalvelu x
Verifone
Asiakaspalvelu
x x x
Verifone
laajennettu
asiakaspalvelu
x x
Lähimaksaminen x x x
Raportointipalvelu x x
Taksiversio x x
Ravintolaversio x x
Laskutuspalvelu x x
Tuoteversio x x
Pikatoimitus x
Kanta-asiakas
-ohjelma
x
Ennakkovarmennus x
Monen käyttäjän versio x
Kauppiaan oma logo laitteeseen x
Laiteturva x
Laitteenvaihto x

Ohjelmiston käyttöoikeus

Ohjelmistolisenssi ja siihen sisältyvä ylläpitopalvelu antaa asiakkaalle käyttöoikeuden sopimuksen nojalla toimitettuihin ohjelmistoihin ja laitteisiin sekä ohjelmistopäivitykset maksupäätteisiin. Verifone takaa, että ohjelmistot täyttävät kulloinkin maksukorttialalla voimassa olevat pakolliset tietoturvamääritykset ja standardit sekä kaikki voimassa olevat maksupäätteitä koskevat velvoittavat tietoturvamääräykset kiinteän sopimuskauden aikana. Palvelupakettien avausmaksu on 55 €.

Tapahtumien reititys

Tapahtumien reitityksessä korttimaksujen varmennuskyselyt ja maksutapahtumat maksupäätteeltä kulkevat tapahtumien vastaanottajille (esim. pankki, Nets) varmasti, turvallisesti ja nopeasti Verifonen palvelukeskuksen kautta. Palvelussa on turvallinen salattu yhteys pankkiverkkoon ja se on Finanssialan Keskusliiton määrittämien turvastandardien mukainen. Asiakas ei tarvitse omia PATU-avaimia eivätkä maksukortin tiedot tallennu maksupäätteeseen. Reitityspalvelu mahdollistaa tapahtumien vastaanottajan vaihtamisen vaivattomasti, ilman muutoksia maksupäätteeseen.

Verifone huoltopalvelu

Maksupäätteen vikaantuessa Verifone korjaa tai toimittaa asiakkaalle vastaavankuntoisen korvaavan vaihtolaiteen veloituksetta viimeistään seuraavan kolmen (3) arkipäivän (ma-pe) kuluttua siitä, kun vikaantunut laite on saapunut Verifonen huoltoon. Mikäli Verifonen laitehuolto havaitsee, että maksupäätteen vika on aiheutunut esimerkiksi tapaturmasta, ulkopuolisesta henkilöstä, tulipalosta, ilmastoinnin, sähkön tai salaman aiheuttamista vioista tai häiriöistä, vesivauriosta tai muusta tällaisesta syystä taikka muuttuneista käyttöolosuhteista tai laitteen käyttämisestä muuten kuin asianmukaisella tavalla, laitteen huoltokustannukset veloitetaan asiakkaalta. 36 kuukauden jälkeen asiakas vastaa palvelussa olevien maksupäätteiden huoltokustannuksista itse.

Verifone Premium-huoltopalvelu

Asiakkaan ilmoittaessa maksupäätteen vikaantumisesta arkipäivänä ennen kello kahtatoista hänelle lähetetään korvaava laite saman päivän aikana. Mikäli asiakas ilmoittaa vikaantuneesta laitteesta kello kahdentoista jälkeen tai muuna kuin arkipäivänä, hänelle lähetetään korvaava laite seuraavana arkipäivänä.

Verifone asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Ma - Pe 8.00 – 19.00

La 9.00 – 14.00

Verifone laajennettu asiakaspalvelu

Laajennetun asiakaspalvelun aukioloajat:

Ma - Pe 8.00 – 21.00

La 9.00 – 18.00

Su 12.00 – 18.00

Lähimaksaminen

Lähimaksaminen aktivoidaan asiakkaan käyttöön maksupäätteen ohjelmoinnin yhteydessä.

Raportointipalvelu

Raportoinnin avulla yritys hallitsee maksupäätteiden kautta tulevia rahavirtoja keskitetysti. Palvelu kerää tapahtumat maksupäätteiltä asiakkaan määrittämiin ryhmiin ja lähettää ne kerran päivässä asiakkaan määrittelemille tapahtumien vastaanottajille (esim. pankki ja Nets). Palvelu helpottaa huomattavasti tapahtumien lähetyksessä mahdollisesti tapahtuneiden virheiden havaitsemista ja korjaamista, myyntien täsmäyttämistä ja kuukauden vaihteen tilanteen selvittämistä.

Taksiversio

Taksiversio mahdollistaa taksiohjelman käytön. Taksiohjelma ohjelmoidaan valmiiksi maksupäätteeseen.

Ravintolaversio

Ravintolaversio mahdollistaa extran/tipin käytön maksupäätteellä.

Laskutuspalvelu

Palvelu tarjoaa laskutuksen yhdeksi maksutavaksi nykyisten pankki ja luottokorttivaihtoehtojen rinnalle. Palvelu on rakennettu yhteistyössä Intrum Justitian kanssa.

Tuoteversio

Tuoteversiossa maksupäätteelle voidaan nimetä tuotteita tai palveluita. Tällöin kuitille saadaan tulostettua myyty tuote tai palvelu, y-tunnus, hinta sekä arvonlisäveron osuus.

Pikatoimitus

Lähetämme asiakkaalle maksupäätteen 3 vrk aikana siitä, kun asiakas on toimittanut tarvittavat tiedot.

Kanta-asiakasohjelma

Kanta-asiakasohjelman käyttöönotto. Ohjelma asennetaan maksupäätteen ohjelmoinnin yhteydessä.

Ennakkovarmennus

Ennakkovarmennus mahdollistaa katevarauksen tekemisen maksupäätteellä asiakkaan kortilla etukäteen. Toiminto sopii hyvin esimerkiksi hotelleille tai autovuokraamoille.

Monen käyttäjän versio

Monen käyttäjän versio mahdollistaa, että useat juridisesti erilliset yritykset voivat jakaa yhden maksupäätteen keskenään saaden kuitenkin rahat omille tileilleen. Samaa maksupäätettä käyttävillä yrityksillä on oltava tilit samassa pankissa ja jokaisen yrittäjän on tehtävä oma maksupäätesopimuksensa.

Kauppiaan oma logo laitteeseen

Kauppias voi käyttää omaa logoaan maksupäätteessä. Kauppias toimittaa logonsa Verifonen myyjälle tilauksen yhteydessä.

Laiteturva

Sellaisissa maksupäätteen vikaantumistapauksissa, jotka ovat asiakkaan vastuulla, omavastuu on 195,00 euroa per maksupääte. Laiteturva on voimassa sopimuksen kiinteän sopimuskauden (24 kk) ajan.

Laitteenvaihto

Asiakkaan on mahdollista vaihtaa maksupäätteen tyyppiä (pöytämalli > kannettava tai kannettava > pöytämalli) kiinteän sopimuskauden aikana kertaalleen veloituksetta.