Tapahtumavuokra 1-3 pv, kassakone

Tapahtumavuokra 1-3 pv, kassakone

Tapahtumavuokra 1-3 pv, kassakone

100.00 

Kassakone vuokralle viikonlopuksi tai tapahtumiin (1-3 pv).

  • Pikatuote- tai ryhmänäppäimiä 25 tai 72 kpl kassakoneen mallista riippuen
  • Päivä- ja kokonaisraportti
  • Sähköiset kontrollinauhat
  • Käyttövalmiiksi ohjelmoitu

Laite on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina vuokrausta edeltäväksi päiväksi ja palautetaan vuokrauksen loputtua seuraavana arkipäivänä.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vuokraa kassakone viikonlopuksi tai tapahtumaan

Tilapäiseen tarpeeseen kassakone on kätevintä ottaa vuokralle. Vuokrauspalveluun sisältyy laitevuokra, avausmaksu, 5 kpl kuittirullia, kassakoneen ohjelmointi asiakkaan ilmoittamilla tiedoilla sekä maksuton puhelintuki virka-aikana (saatavilla myös päivystyspalvelut sopimuksen mukaan).

Laite on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina vuokrausta edeltäväksi päiväksi ja palautetaan vuokrauksen loputtua seuraavana arkipäivänä Matkahuollon bussi- tai jakopakettina, tai vaihtoehtoisesti Postin jakopakettina (HUOM! Emme nouda Postista paketteja). Mahdolliset toimituskulut (Matkahuolto) veloitetaan asiakkaalta.

Kassakoneen malli riippuu asiakkaan tuotevalikoiman laajuudesta.

Tutustu vuokrausehtoihin

Raportti päivätasolta ja koko viikonlopulta yhteensä

Saat kassasta kirjanpitoon kelpaavat täydelliset raportit niin päivätasolta erikseen kuin koko vuokra-ajalta yhteensä, jossa eriteltynä ovat myös tuoteryhmät, ALV-kannat, alennukset, maksutavat sekä kassaan tehdyt suoritukset ja ulosmaksut. Lisäksi saatavilla ovat mm. tuntiseuranta-, pikaraha- ja yksittäiset tuoteryhmäraportit. Raportit tulostuvat kassan kuittikirjoittimesta kuittipaperille. Jos haluat sähköisiä raportteja, valintasi on kosketusnäytöllinen VR100 Android kassapääte.

Automaattinen kontrollinauhan tallennus sähköiseen muotoon

Palveluumme kuuluu kassakoneen ohjelmointi siten, että kontrollinauha tallentuu automaattisesti SD-muistikortille päiväraportin tulostamisen yhteydessä. Asiakas voi ottaa kontrollinauhan talteen muistikortilta tai pyytää tiedostot asiakaspalvelustamme vuokralaitteiden palauttamisen jälkeen.

Asiakaskohtainen perusohjelmointi

Viikonloppuvuokraan sisältyy kassakoneen asiakaskohtainen perusohjelmointi. Ohjelmoimme kassakoneeseen asiakkaan toiveiden mukaisesti seuraavat tiedot:

  • Kuittiteksti
  • Tuotteet tai avoimet tuoteryhmät (pikanäppäimiin), 1-72 kpl
  • Pääryhmät (tarvittaessa), max. 25 kpl
  • Tarvittavat maksutavat raportteja varten

Tuoteryhmät voidaan jakaa vielä edelleen pääryhmiin, joka yksinkertaistaa raportointia. Tuoteryhmille voidaan joko asettaa kiinteä yksikköhinta tai jättää hinta avoimeksi, jolloin se näppäillään käsin joka myyntitapahtuman yhteydessä. Tuoteryhmän nimi voi olla maksimissaan 12 merkkiä pitkä. Kassakoneessa on valmiiksi ohjelmoituna suomalaiset verokannat.

LCD-näyttö

Sinun on itse helppo päivittää tuotteita ja hintoja suuren LCD-näytön avulla. Myyntitilanteessa näyttö helpottaa korjausten tekemistä. Voit säätää niin käyttäjän kuin asiakkaan näyttöä tarpeesi mukaan.

Graafinen logo

Kassakone stailataan tyylikkääksi yrityksesi graafisella logolla. Toimita vain logo meille sähköpostilla!

Käytön opastus

Kassan mukana saat suomenkieliset käyttöohjeet, joiden avulla voit päivittää kassan tietoja myös itse. Noutaessasi kassakoneen myymälästämme saat myös käytön opastuksen.

Puhelintuki

Vastaamme kysymyksiisi ja autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa pikaisesti.