Tapahtumavuokra 1-3 pv, maksupääte

Tapahtumavuokra 1-3 pv, maksupääte

Tapahtumavuokra 1-3 pv, maksupääte

Kertamaksu
100.00 

Maksupääte vuokralle viikonlopuksi tai tapahtumiin (1-3 pv).

  • Nets, Verifone tai Poplapay -maksupääte
  • Toimii omalla datayhteydellä
  • Tukee lähimaksamista
  • Päivä- ja kokonaisraportti
  • Käyttövalmiiksi ohjelmoitu

Laite on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina vuokrausta edeltäväksi päiväksi ja palautetaan vuokrauksen loputtua seuraavana arkipäivänä.

Hyvä kausivuokra-asiakkaamme!
Huhti-kesäkuun ajan suosittelemme tekemään vuokrapäätteiden tilaukset viimeistään 2-3 viikkoa ennen tapahtumaa. Nopeammasta käsittelystä voidaan veloittaa pikatoimitusmaksu.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Maksupääte vuokralle tapahtumaan

Lyhytaikainen maksupäätevuokraus on helppo tapa vastaanottaa korttimaksuja tapahtumissa ja messuilla.

Vuokrauspalveluun sisältyy laitevuokran lisäksi avausmaksu, operaattorin ylläpitopalvelut (maksupäätteen ohjelmisto ja maksujen välityspalvelu), dataliittymä varmennuksia ja tiedonsiirtoa varten, 5 kpl kuittirullia, maksupäätteen ohjelmointi asiakkaan ilmoittamilla tiedoilla sekä maksuton puhelintuki virka-aikana (saatavilla myös päivystyspalvelut sopimuksen mukaan).

Viikonloppu- tai tapahtumavuokran kesto on 1-3 päivää. Laite on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina vuokrausta edeltäväksi päiväksi ja palautetaan vuokrauksen loputtua seuraavana arkipäivänä Matkahuollon bussi- tai jakopakettina, tai vaihtoehtoisesti Postin jakopakettina (HUOM! Emme nouda Postista paketteja). Mahdolliset toimituskulut (Matkahuolto) veloitetaan asiakkaalta.

Käyttöönotto edellyttää voimassaolevaa Kauppiassopimusta. Jos yritykselläsi ei ole sopimusta, myyntimme avaa sen yrityksellesi käden käänteessä – mainitse siitä tilauksen yhteydessä.

Maksupääte toimitetaan SIM-kortilla varustettuna

Tapahtumavuokraukseen toimitamme kannettavat, omalla datayhteydellä toimivat maksupäätteet, jotka sopivat liikkuvaan myyntiin minne tahansa. Erillistä operaattorisopimusta ei tarvita. Päivän aikana tehdyt maksutapahtumat siirtyvät pankkitilillesi muutaman päivän kuluessa.

Voit myös lisätä tilaukselle toiveen vuokrapäätteen merkistä (Nets IWL250, Verifone VX680/690 tai Poplapay Yoximo).

Yoximo-maksupääte vaihtaa lennossa verkkoa 3G:n ja WLANin (WiFi) välillä. Jos 3G-verkko ruuhkautuu messuilla kävijäpaljouden johdosta, voi maksupääte varmentaa maksutapahtumat langattoman verkon kautta. Toiminto tapahtuu automaattisesti, kunhan langattoman netin tunnukset on ennakkoon syötetty.

VX690 on toinen laitemalli, jossa on sekä 3G- että WLAN-yhteydet. Tässä laitemallissa yhteystapa ei vaihdu automaattisesti, vaan se tulee vaihtaa maksupäätteen näytöltä manuaalisesti.

Laitteessa on lähimaksuominaisuus

Maksupäätteessä on lähimaksuominaisuus (NFC). Lähimaksamisessa maksuväline viedään maksupäätteen lukijan lähelle, jolloin lukija veloittaa alle 25 €:n ostot ilman tunnuslukua. Aika ajoin maksupäätteeseen pitää syöttää maksuvälineen mukana saatu tunnusluku.

Käytön opastus

Maksupäätteen mukana saat suomenkieliset käyttöohjeet. Noutaessasi maksupäätteen myymälästämme saat myös käytön opastuksen. Jos et pääse noutamaan laitetta, saat halutessasi käyttöönotto-opastusta puhelimitse.

Puhelintuki

Vastaamme kysymyksiisi ja autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa pikaisesti.

Lisätiedot

Sopimustyyppi

Vuokrasopimus 1-3 vrk

Avausmaksu

Sisältyy hintaan

Dataliittymä

Sisältyy sopimukseen

Kauppiaspalvelu

Ei sisälly sopimukseen

Merkki

Nets, Verifone, Wordline

Tyyppi

Kannettava

Yhteys

3G, WLAN

Kuittirullan koko

57 x 40 mm

Takuu

Laitevaihtotakuu voimassa sopimuskauden ajan

Contactless

Kyllä